blå sygesikringskort norge


Under ophold i et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Du har udelukkende ret til sygehjælp på samme vilkår som personer der er offentligt sygesikrede i landet.


The Sunday Market At Bla By The River Akerselva A Good Place To Be On A Sunday In Oslo Beautiful Norway Norway Cruise Norway Travel

Det er udelukkende læge- og hospitalsbehandling der er dækket.

. Når du tager på skiferie i Norge så. Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling medicin mm. Kortet dækker heller ikke hjemtransport - hverken hvis transporten er ordineret af en læge eller ved.

Det blå sygesikring og corona. Det blå EU-sygesikringskort dækker. Det er Udbetaling Danmark der behandler ansøgninger om det blå EU-sygesikringskort og udsteder kortet.

Se på EU-Kommissionens hjemmeside hvordan du er dækket med det blå kort i Danmark. Kortet dækker dog ikke behandling på private hospitaler eller anden privat behandling. En bestående eller kronisk sygdom som din rejseforsikring ikke dækker.

Rejser du til lande uden for Europa er du ikke dækket via det blå EU-sygesikringskort. Du kan bestille kort til dine børn under 18 år hvis de bor på samme adresse som dig. 72 28 66 00.

Du skal vise dit EU-sygesikringskort det blå kort. Det er vigtigt at dit blå sygesikringskort er gyldigt i hele perioden hvor du er udenlands ellers gælder det ikke. Det blå EU-sygesikringskort giver dig adgang til offentlig behandling på lige fod med andre borgere i EU Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Det er Udbetaling Danmark der behandler ansøgninger om det blå EU-sygesikringskort og udsteder kortet. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et andet EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein. Læs om hvad det blå EU sygesikringskort dækker på rejser til Norge.

Det blå sygesikringskort dækker coronavirus på samme måde som alle andre sygdomme eller tilskadekomster. Det kan blive rigtig dyrt at rejse ud i verden uden en rejseforsikring hvis du kommer ud for sygdom uheld eller røveri. Hvor meget skal du selv betale til læge og hospital.

Du kan vise dit gule sundhedskort sammen med billedlegitimation men vi anbefaler at du også har dit blå EU-sygesikringskort med hvis du har et. Du kan bruge det blå EU-sygesikringskort ved rejser til andre EU-lande og EØS-landene. Tirsdag juni 7 2022 Log ind Tilmeld.

Når du søger om det blå EU-sygesikringskort får du automatisk sendt et. Hvis du bliver forhindret i at rejse hjem med din planlagte transportform. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et andet EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein.

Det er Udbetaling Danmark der behandler ansøgninger om det blå EU-sygesikringskort og udsteder kortet. Det blå sygesikringskort dækker i EU og 4 andre lande. Det blå EU-sygesikringskort dækker kun hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygesikring i det land du opholder dig i.

Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i. Du kan få oplysninger om reglerne for sygesikring i Danmark hos forbindelsesorganet. Bestil det blå EU-sygesikringskort.

En privat rejseforsikring giver dig 100 tryghed på ferien. Det blå sygesikringskort dækker ikke. Det blå EU-sygesikringskort dækker ved midlertidige ophold af en varighed på op til maksimalt 12 måneder i EU-lande samt Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Læs om hvad det blå EU sygesikringskort dækker på rejser til Norge. Hvis man rejser i et land som ikke er et EU-land eller Norge Island Liechtenstein eller Schweiz kan man i stedet tegne en privat forsikring der dækker behandling af sygdom. Derfor kan du komme til at betale en del af behandlingen selv hvis landets borgere i en tilsvarende situation også skal betale.

Her kan du bestille det blå EU-sygesikringskort. Dette gælder også hvis du bliver syg af coronavirus. Norge Island og Liechtenstein.

Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i. Det blå EU-sygesikringskort kan ikke bruges under ophold uden for EU og EØS-landene - det vil sige EU-landene samt Norge Island Liechtenstein og Schweiz. Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i.

Dog kan gyldigheden være kortere hvis du skal bruge kortet til andet end ferie eller bor i udlandet. Du skal bruge en selvbetjeningsløsning hvis du har NemIDMitID. Ellers kan du få en papirblanket ved at kontakte Udbetaling Danmark International Sygesikring.

Det blå sygesikringskort dækker ikke al behandling. Det blå sygesikringskort kan kun bruges i EU-lande Norge Island Liechtenstein og Schweiz. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et andet EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein.

Det blå sygesikringskort dækker lægebehandling og medicin ved tilskadekomst akut sygdom og ved behovsbestemt sygehjælp. Det blå sygesikringskort er gratis og gyldigt i op til fem år. Du kan bruge det blå sygesikringskort på både private ferierejser forretningsrejser kombinerede ferie- og forretningsrejse i et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz i op til 1 år eller hvis du får akut behov for behandling pga.

Efter de fem år kan det fornyes gratis. Læs mere på www. Du har ret til samme behandling som enhver anden borger i et af de nævnte nordiske lande - ligesom på det blå sygesikringskort.

Hvad hvis du bliver syg på rejsen til Norge. Du er omfattet af det blå EU-sygesikringskort på almindelige ferierejser under studie- og praktikophold som au-pair og ved arbejde i udlandet. Lægen kan kræve eventuelle egenbetalinger inden behandlingen går i gang.

Med det blå sygesikringskort er du kun dækket i begrænset omfang og det anbefales derfor at du tegner en privat rejseforsikring. Hvis du arbejder i Danmark men bor i et andet EUEØS-land eller Schweiz kan du også søge Udbetaling Danmark om det blå EU-sygesikringskort. Dette gælder uanset dit statsborgerskab.

Det blå EU-sygesikringsbevis dækker udgifter til læge eller hospitaler hvis du bliver syg eller kommer til skade når du rejser i EU-lande samt Norge Island Liechtenstein og Schweiz. Hvad hvis du bliver syg på rejsen til Norge. Du vil normalt modtage kortet på din adresse i løbet af 2-3 uger.


Hadeland Glassverk Norge에 있는 핀


Nordtronderbunad Som Farmor Hadde Klaer Antrekk Kultur


Nordlandsbunad Nordland Farger


James Irvine On Instagram Blaaoslo Bla Grunerlokka Oslo Norway Graffiti Streetart Streetsofoslo Art Huawei Environment Concept Art Instagram Irvine


Bla Oslo Norway Entertainment Oslo Norway Travel Dreams


Bunad Google Search Norway Fashion Norway Clothing Oslo


Pin Op Hadeland Glassverk Norge


Mitt Eventyrland Norge On Instagram Ville Du Likt Denne Frokostutsikten Kineleon Mitteven Mountain Landscape Photography Travel Life Travel


Lesja Gudbrandsdal Bunad Norge


Norske Bunader Gammel Valdresbunad Dame Norwegian Clothing Folklore Fashion Scandinavian Costume


Oslo Bunad Bla Norwegian Dress Swedish Dress Traditional Dresses


Oslobunad Bunadrosen As Vi Kan Bunad Klaer Jubileum Morke Bla


Pin On Bunad National Costume In Norway


Oslo Bunad I Have No Ancestors From Oslo But I Love The Light Blue Bunad With Pink Floral Embroidery Norwegian Clothing Norwegian Dress Traditional Outfits


Norway Norwegian Clothing Folk Fashion Folk Clothing


Bla Porten The Blue Gate Sweden Travel Stockholm Sweden Scandinavia Travel


Nordlandsbunad Folk Costume From Northern Norway Scandinavian Dress Dress Culture Traditional Dresses


Beltestakk From Ost Telemark Telemark Norway This Bunad Have Many Variations You Have A Lot Of Different Choices In This Bla Farge Brudepike Festantrekk


Norskbunad Nordland Norwegian Clothing Traditional Outfits Fashion

Related : blå sygesikringskort norge.